2010-07-10

Falu rödfärg vs San Fran 1-0

Sitter på ett svettigt tåg och funderar på varför jag köpte en massa salta nötter som färdkost, men inte dricka. Är på väg från en sommarstuga till en annan. Det här är stugorna, uteplatserna och klotgrillarnas sommar. Jag prioriterar att vara nära min familj, framför att kanske roadtrippa i Californien, trängas i Berlin eller doppa mig i italienskt bergsvatten. Ibland undrar jag om jag gör rätt val, semesterveckorna är ju så få och viktiga att fylla med liv och bergsvatten. Men oftast lunkar jag nöjt omkring bomullskläder, tar en folköl till lunchen, en lur på den, joggar (!) längs grusvägar när solen lugnat ner sig och simmar exakt samma runda varje dag.

Till näckrosorna och tillbaka.

5 kommentarer:

marie sa...

låter super!

Jonna sa...

Låter som du gjort rätt val denna sommar.

Fatima sa...

Men egentligen måste man ju inte välja. Nyss var du i N.Y och nu med familjen. Båda! Fast bara inte samtidigt. Bästa av två världar. KRAM

ea sa...

Hej, tittade in här för första gången idag. Gillar det och lägger till dig i listan för mina dagliga blogg-klick. Sen vad det gäller semester. Det är så laddat. Vi har bollat det fram och tillbaka maken och jag. Vi beslutade att ta dagen som den kommer. Att bara få vara. Nu så är barnkanalen är på, vi slappar och äter lite rester. Jag tar ett glas vin. Maken har surfat. Jag har bakat bröd. Vi har varit på stranden. Och jag har slumrat i en saccosäck i skuggan på altanen . Tänk. Jag som trodde att vi inte skulle göra något bara för att vi inte planerade in en massa. Tack för trevlig läsning. Jag tittar förbi igen.

Frida Gro sa...

M: det är det!
J: det tror jag faktiskt!
F: sant. Men detta velande!
E: vad kul att du har hittat hit! Det låter som att du också har en härlig semester. Att somna i en saccosäck är ju faktiskt ganska exotiskt.