2014-01-07

Sedan sist

Hallå hörni, finns ni kvar där ute? Jag tror att jag gör ett försök till. För att jag saknar saknar skrivandet, saknar er. Och för att bloggandet är oslagbart. Det är ju valår och allt. Jag tänker mig den typen av texter jag kan få ihop med vänsterhanden medan jag ammar till att börja med.

Sen sist har jag

1. Fått en dotter

2. Blivit seriöst orolig för konsumtionen och miljön, hur extremt dålig kvalitet det är på nästan allt man köper.

3. Skrivit 80 sidor om att längta efter barn. I dagboksform först, som ett tidsdokument. Men det utvecklades till något annat, något jag kanske vill säga till världen. Det finns så mycket intressant i det här. Vi var inte ofrivilligt barnlösa så länge, behövde inte kämpa i närheten av lika mycket som många andra. Men ändå. Det är en fas jag inte kan älta mig mätt om.

4. Fått minst fem kommentarer och mail i veckan om mitt Öppna brev till dig som vill bli gravid. Av någon anledning går det inte att skapa länkar med appen jag använder men: http://fridagro.blogspot.se/2013/06/oppet-brev-till-dig-som-vill-bli-gravid.html?m=1 så länge då.

5. Blivit en sån som noggrant och engagerat läser bloggar genom Feedly men aldrig lämnar en kommentar.

6. Minns ni bröden? Dem som jag alltid bakade men blev förbannad på och slängde eftersom de inte blev som jag tänkt. Jag slänger dem inte längre.

7. Köpt ett litet hus i Sörmland.

8. Varit ganska ledsen men också väldigt lycklig.

4 kommentarer:

Z sa...

Hus i Sörmland??? Var? Vad roligt! Ser fram mot att få läsa mer på bloggen!

Frida Gro sa...

Vid Flen! Det är fantastiskt. Vi kan inte hålla oss därifrån.

frida l sa...

tack för att du är tillbaka!

Hanna sa...

Så glad att du är tillbaka!