2012-06-25

Time to say...

Sannolikheten är ganska stor att det här är det sista blogginlägget jag skriver. Bloggen har kippat efter andan ett tag och nu känns det helt definitivt. Den är död.

Jag har funderat på om det är iphonens fel. Om den stjäl så mycket tid och tankekraft att jag inte hinner blogga längre. I stället snurrar jag runt mellan min reader, Facebook, Instagram och Rumble i någon slags vansinnig evighetscirkel.

Men jag tror också att den här kanalen inte funkar för mig längre. Det var så tydligt, när jag hade skrivit den sista texten. Att nu är den sista bloggtexten skriven, det finns inget kvar jag vill säga. Inte här.

Min blogg har aldrig varit jättestor. Men den har blixtrat till ibland, folk har länkat och gillat och en liten ström har hållt sig kvar här. Det har betytt så himla mycket för mig. För mitt skrivande, min kreativitet och faktiskt; jaget. Kommentarerna, facebookdelningarna, tipsandet i länklistor. Era kloka, peppande ord. Er igenkänning. Ni som har läst varenda inlägg från början till slut och mejlar mig att ni längtar efter nästa. Jag är så glad för er.

Nu håller jag på med en ny grej! Så snart den är klar tipsar jag här, jag tror att det kan bli jättefint.

Så: hejdå och vi ses!

9 kommentarer:

Peppe sa...

Tack för den här tiden och ser fram emot nästa grejen! Kram och fin sommar från Helsingfors!

Hanna sa...

Ser också fram emot nästa grej! Tacktacktack!

Anonym sa...

Ses snart på nästa grej! :)
/Bello

appelpaj sa...

ser fram emot att få läsa mer av dig. skulle mer än gärna vilja veta mer om dina jobb du har/ har haft. är själv intresserad :)

Anonym sa...

Tack för att du säger som det känns!

Kulturkoftan sa...

Sorg och glädje i ett. In med det nya bara! Jag är beredd.

Rebecca sa...

Tråkigt, hade ju precis hittat till din blogg som jag verkligen gillar. Men jag ska hålla utkik efter det nya:)

felicia sa...

Hej Frida! För det första var det jättekul att träffa dig i söndags: tack för all hjälp och skjuten och allt. För det andra så har jag läst igenom några inlägg här och älskar dem! Kommer nog spendera massor med tid på att gå igenom arkiven. Hoppas dina nya projekt blir lyckade (tvivlar jag inte ett ögonblick på att de blir) och att du kanske en dag hittar tillbaka till bloggandet. Vad roligt att du verkar så intresserad av psykologi och beteendevetenskap, det hann vi ju aldrig prata så mycket om. Kanske nästa gång? Ha det fint!

Jenny sa...

Spännande!!! :)