2011-11-02

Ofrivillig planking

Jag har hängt på Stockholmsmässan i tre dagar. Lagom till lunch idag började jag känna mig lite groggy och trött. Samma känsla verkade infinna sig hos damen som gick strax framför mig, på väg från utställarmatsalen. Hon tog kurs rakt mot en enorm sittpuff som olyckligtvis hade samma färg som golvet.

Allt hände väldigt snabbt. Plötsligt hade hon travat rakt in i puffen och fallit handlöst, raklång. I någon sekunder låg hon så, med armarna längs sidan, raka ben och ansiktet mot puffen. Jag hörde hur hon frustade och fnissade förvånat och kunde inte låta bli att le.

Det såg verkligen ut som att hon ägnade sig åt planking, alltså typ det roligaste jag vet. Ni vet när folk lägger sig som plankor på oväntade ställen:


Jag försökte dölja mitt förtjusta skratt genom att hojta något snällt om hur kamoflerad puffen var - samtidigt som jag började spåna på ett skojigt blogginlägg om saken.

Då hade jag ännu inte upptäckt att den ofrivillige plankaren var självaste Lill-babs.

4 kommentarer:

Fiskarstugan sa...

Haha, vilken underbar syn! Men är du helt hundra på att Lill-babs inte ägnar sig åt planking frivilligt? Känns liksom som hennes grej. /Lisa

Josefin sa...

Fantastisk start på min morgon, skrattar högt för mig själv :)

Fatima sa...

Gillar hur du tycker att det är så självklart att alla vet vad plankning är. Jag hade ingen aning. Vi kanske borde testa?! På nya jobbet, på babyrytmiken, på Hemköp bland bananerna . . . Jag är på allt.

Frida Gro sa...

Lisa: Haha, det vore väldigt festligt om så var fallet. och otippat!

Josefin: :)

Fatima: Såklart vi måste! Det finns oändligt med möjligheter.