2011-04-26

Som Alvin Ailey fast utan hals

I fredags hade jag en av mitt livs bästa dagar. Den var inte livsavgörande på något sätt, men så himla FIN. Vi drog på oss joggingdojorna, åkte ut i skärgården och promenerade längs havet. På stränder, i berg och mjuka dungar. Vi låg på solvarma klippor och åt spektakulär middag på en skärgårdskrog. Återvände till platsen vi gifte oss och grinade lite i bilen när vi fick syn på den sneda kyrkan som rymmer så mycket minnen och sinnesrörelse.

Det ena ledde till det andra och jag bestämde mig för att fullända dagen genom att göra några Alvin Ailey-hopp på en klippa. Det gick inte alls illa. Kolla själv, lika som bär liksom!


Bilderna är lånade av Alvin Ailey american dance theater. Några av dem i alla fall.

5 kommentarer:

BeA@Ett ord... sa...

Ja själv är jag mäkta imponerad... Inte alls långt ifrån... Både graciös och smidig...Klarblå himmel och sol... Syns att du är vältränad och kontrollerad!! Aah vad mer begär du??? Utan uppvärmning antar jag!!! :-)
//Beatrice

Fatima sa...

Ja här får man verkligen scrolla långsamt och ha ögonen på skaft för att se vem som är du. Ni smälter liksom samman du och Alvin Ailey-gänget.

ps. Jag är inte ironisk ds.

Fatima sa...

Okej, man kanske inte behöver titta lika noga på sista blden, men bara kanske...

Frida Gro sa...

B: Är inte så vältränad och smidig tyvärr, men lite danstakter sitter minsann i!

F: Jag kan också tycka att det är lite lurigt att skilja på oss. Framför allt på de första två bilderna. Där blir det kroppsmålningen som får avgöra.

Solveig Lövendahl sa...

Wow, mycket imponerande! Och härligt med en så fin dag! Hoppas vi ses snart igen, längtar efter att prata mera.