2011-03-22

Samma typ av annorlunda saker

Jag blir så trött på mig själv ibland när jag inser att alla mina favoritgrejer just nu även är alla andras favoritgrejer. Ibland tror jag ju att jag står utan för allt, är helt egen och opåverkad av trender. Att jag bara betraktar dem utifrån och fnyser föraktfullt medan jag vandrar mina egna vägar.

Men mina cravings delar jag med de flesta har jag märkt. Tex:
Någon som känner igen sig? Alla?

6 kommentarer:

Kulturkoftan sa...

Ja. Jag med.

Marie L sa...

näe. Det är kanske en Stockholmsgrej? (obs. skämt.)

Jag gillar:
- pannbiff eller wallenbergare
- funderar på att läsa om Räddaren i Nöden, men min grej just nu är att gå på bio. Helst ensam.
- letar efter den perfekta festklänningen och knarkar som alltid väskor (men börjar få det under kontroll).
- påskliljor
- lyssnar på tänkbar gifta-sig-till-musik
- The big C (och Ebba & Didrik)
- Mörkt, mörkt tjockt långt hår med mycket lugg
- RomJag är SÅ SPECIELL

Fatima sa...

Nej, jag känner inte igen mig. Men jag är ju Värmlänning som Larsson och vi är himla speciella, även om jag lever i exil. Jag har aldrig ens smakat på dumplings. Men jag har förstått att jag borde eftersom de florerar flitigt överallt i bloggosfären, i DN, lite överallt. Bjud mig på dumplings min vän!

Frida Gro sa...

M: Jag älskar också wallenbergare!

F: Säg en tid så bjuder jag!

ylva sa...

Men det är så skönt att släppa och ba: "ok om alla andra gillar det men det gör jag med så då fortsätter jag med det", haha, kort och slagkraftigt. Min lillebror är fortfarande inne i "inte vara som andra-fasen" (fast han är speciell på så många bättre sätt än han tror) och när jag köpte converse så sa han: "som alla andra", lite småironiskt tror jag. Men jag kände att "ja, som alla andra och det spelar ingen roll!" - skönt! :)

Martina sa...

Jag har just nu återupptäckt köttfärslimpan, och igår sa min unge svåger att det är "det nya surdegsbrödet". Alltså - KÖTTFÄRSLIMPA! Det kan ju inte vara en re-trend?