2010-11-11

Som vore jag din docka

Igår hittade jag en sida som sålde lösbröst. Nu behöver inte tjejerna operera sig längre hade en entusiastisk kille skrivit någonstans och jag blev såklart lättad och lite nyfiken.

Lösbrösten känns precis som riktiga. De är enorma och klistras på huden med ett speciellt klister. Skarven syns knappt alls och hela momentet tar bara några minuter. Från a-kupa till Dolly Parton i ett nafs.

Samma tillverkare gör även hela dockor. Det går att välja ansikte, ögon, kropp och tunga. I asiatiska, nordiska eller ljust afrikanska hudtoner. Fräknar finns som tillval. Pubishår likaså. Den anspråkslöse kan välja att bara köpa en fot, i naturlig storlek.

Med lite talk på huden känns de nästan som riktiga tjejer. Dockorna är till och med tunga. Så tunga att en belåten kund berättar på sidan att han fått större muskler efter bara en månads bekantskap.

She´s drop dead gorgeous skriver han och berättar vidare att dockan erbjuder både company och care.

It is almost a waste to use her for her genuine purposes.

Go shopping for her, taking care of her (washing, powdering), dressing her up, moving her,... Kissing her, caressing her, cuddle her, laying next to her, holding her hand, brushing her wig...

Flera andra män stämmer in i hyllningarna, dockorna är nästan som riktiga kvinnor och de finns alltid alltid där när det behövs. En kallar sin docka för sweet angel och säger att hans liv förändrades den dagen hon kom in i hans liv.

Knappt någonstans på sidan står det något om sex. Men desto mer om närhet. Sällskap. Själfulla dockansikten som lyser av perfektion. En man är speciellt nöjd med att hans Jenny både är sexig och classy.

Jag är så fascinerad över den där siten. Generad. Lite ledsen.

Jag ser min kropp nedplockad i tusen delar. Redo att monteras. Möter mig själv som docka med valbart ansiktsuttryck. Och blir ganska nöjd med den här kroppen jag släpar runt på ändå. Och för livet utan docka.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Närhet, sällskap, det männen beskriver är alla fina och viktiga känslor. Ändå kan jag inte låta bli att lägga ifrån mig kvällsmackan och må lite illa.

Kulturkoftan sa...

Filmen "Lars and the real girl" i verkligheten. Hur läskigt på en skala! Hjälp. Hjälp. Hjälp.