2010-11-10

Ganska ungdomlig singelkille.

Första gången jag såg hans kontaktannonser var han typ 37. Sedan dess har han satt in minst tre i veckan. Jag har följt honom där, på träffen-sidan. Anat att hans kärleksliv stött på visst tumult. För plötsligt var det en barnfri tjej han sökte. Och ett år senare hade han lagt till ett nytt kriterie; tjejen han söker ska helst vara smal.

Vecka efter vecka har han ringt och annonserat. Åldern stiger med åren. Annonserna är IDENTISKA. Den enda skillnaden är att han söker en ung tjej i några av dem och en äldre kvinna för diskreta träffar i andra. Den yngre vill han eventuellt ha ett förhållande med, den äldre vill han ge njutning.

Det gör alltid lite ont i hjärtat när jag läser annonserna. Och idag gjorde det ondare än någonsin, för nu hade han satt in ELVA annonser. Jag funderar på att ringa tidningen och be dem strypa flödet från den ganska smala, 43-åriga singelkillen som lägger hundratals kronor i veckan på att leta kärlek.

Klicka på bilden för att kolla noga.

3 kommentarer:

Z sa...

Bra tidningsval!

Z sa...

Sedan tackar jag killen. Det är ju han som bidrar till min lön! Fast jag hoppas lite att han ska få napp. Och lite scary att du följer träffenkille som en stalker...

Fatima sa...

Ska man skratta eller gråta? Sorgligt, skrattretande och läskigt.