2010-02-03

Tipsa om era!

Kan vi inte tipsa varandra lite om bloggar? Jag skulle vilja hitta fler att gilla. Och jag har många favoriter att dela med mig av. Vi kan ta tre var, okej? Här är mina tre. Av någon anledning har det blivit tema hustru.

Alla mina hemligheter - av min kollega Martina. Hon skriver om en värld som är långt ifrån min än så länge, om dagishämtningar, bebisar som ormar sig och samtal runt gungställningen på gården. Och jag sitter minsann och nickar IGENKÄNNANDE. Skrattar och grinar. Det blir nästan ännu bättre av att hon inte verkar skriva för en stor anonym publik utan för sina käraste. Och jag får vara med och läsa. Några favoriter är det här och det här och det här inlägget.

Soliga kläder - något så otippat som en blogg med kläder. Men det är min gamla brevkompis Solveig som skriver den och som syr kläderna. Främst av gamla retrotyger i soliga färger som gör mig nostalgisk och upprymd på samma gång. Och så är hon vettig och skriver trevligt också. Och gifter sig i prinsesskrona. Kolla här till exempel.

Bondhustrun - Har ingen aning om vem hon är. Hittade bloggen genom bekantas bekanta genom några år sedan och har fastnat på det där sättet som känns lite förbjudet. Hon vet ju inte att jag sitter här och följer hennes liv på ett nästan tvångsmässigt sätt...  Det är bra musik, mustiga ord, fina barncitat och lite bondeliv på det. Funkar för mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

angående tips och ilska... läs denna artikel av Eva Stenberg.http://www.expressen.se/debatt/1.1867622/birgitta-borde-stanna-hemma
Ganska otäckt att hon ens får publicera skiten.
/Lisa

Martina sa...

Vilken ära att få bli tipsad om!
Kram

Solveig Lövendahl sa...

Tack snälla fina du!!

Anonym sa...

Känner du lust att vindla dig in i något omtumlande och störande, så finns något omtumlande och störande att försvinna in i här...

http://sonofdaddy.blogspot.com