2010-11-16

Bloggtips


Många skriver bra men få skriver skitbra. Knivtid är en av dem som gör precis det. Jag älskar hur hon vågar vara hur svart som helst i sin blogg och hur passionerad. Och samtidigt kan ta en bild av sin strumpa utan att raljera över det. Själv har jag alltid en änglig röst inom mig som säger sluta vara så dyster, de kommer att tröttna. Och en man som säger alla andra bloggar är så glada men din är så ledsen.

Jag förstår vad han menar. Men den som tror att den här bloggen är ledsen har missförstått allt. Den här bloggen är gladare och starkare, mer tillfreds än någonsin.

När jag läser Knivtid liksom lever jag där. Då har jag en katt som heter Sillen och en kille som luktar brinnande trä. Jag dricker mörk choklad ur Ostindiaporslin varje morgon, röker tusen cigaretter och orkar springa flera mil.

Och jag kan vardagsgråta i textform utan att skämmas.

3 kommentarer:

* sa...

Haha, HÄRREGUUUUD, Fan jag blir helt galen vad fint.

TACK så hemskt hemskt mycket Frida.

Och just nu går jag fan som ALLAN I DALEN för jag har sprungit för mycket ju. Men inte flera mil och inte tusen cigg. Förr var det typ tusen cigg. Jag levde för hårt, så nu får jag träna hårt för att bli yngre igen. För när jag började var jag fan 64 eller nått. blablablaaaa.

Sjukt fint att jag gör dig glad och stark och ledsen och svag. Det är en sådan människa jag vill va.
Och du är himla bra själv, du fattar väl det eller, annars hade jag inte länkat ju.

Hej svej.

Karin sa...

Din blogg gör mig alltid glad. Och en massa andra känslor också. Men alltid glad för att du är så på pricken.

Frida Gro sa...

* - kul att du blir glad. Det blir jag med.

K: Fint! Tack.