2010-10-18

Fråga 6-7: restauranger och armstyrka.

Vilken restaurang rekommenderar du till mig och P när vi ska fira vår bröllopsdag?

Oj. Le Rouge i Gamla stan är ju sådär lagom flådigt och franskporrigt och mysigt. Och maten är himmelsk men dyr. Jag när en dröm om att sladda in där och beställa in en skaldjursplatå någon gång. Suga på skal i timmar. Det kanske ni ska göra? Bra med plockig mat också, om samtalsämnena tryter lite sådär som de kan göra. Då kan man till exempel säga: vilken svårskalad räka eller jag har aldrig sett en så maffig hummer förut, har du?

Annars: Berns har gudagod sushi och lokalerna är ganska roliga att äta i. Eller så går ni på creperia! Det finns två fina på söder. Jag vet inget finare än att vira in goda saker i pannkakor och skölja ner dem med torr cider.

Hur har du tränat dina armar för att orka hålla dig uppe sådär??

Är det något jag gjort det senaste åre,t så är det att inte träna. Sporadiska dansklasser här och där. Men mina armar och axlar kan mycket väl vara svagast i kommun. Jag planerar att ändra på den situationen inom kort.

3 kommentarer:

Kulturkoftan sa...

Jag har ett tv-tips till dig som jag tror du skulle gilla: "i annelie" Har du sett det? Om inte, kolla svt-play. Sjätte avsnittet på tv ikväll kl 22.

Martina sa...

Underbara tips på restauranger. Men nu blir det visby på bröllopsdagen, så du har inga tips där???

Frida Gro sa...

K: Ja jag har sett! gillart. Men vrider mig samtidigt i någon slags förtvivlan.

M: Åhå. Där får jag tänka till.