2010-09-22

Gör aldrig så igen.


Det läskigaste som finns är när ledare ska dela upp en skock människor i mindre lag. Och gör det genom att säga varsågod och dela upp er.

Och så bli man alldeles spänd och river skinnet av sina egna fingertoppar medan man ser alla andra dela upp sig hur smidigt som helst medan man själv förbereder sig på att på att avspänt och LEDIGT säga äsch, jag jobbar ändå bäst själv när ledaren upptäcker att några stolpskott inte lyckats gruppera sig.

Aaaaaahh!

Eller ännu värre; när ledaren väljer ut två hotshots i page - som i sin tur får välja sina lag. En medlem i taget var, tills bara skräpet (de som bär fula mjukisbyxor, hatar bollar och har problem att få in höjdhoppstekniken) är kvar. Då himlar hotshotsen med ögonen, stryker pagen bakom öronen och delar motvilligt upp skräpet mellan sig. Och skräpet å sin tur släpar sig fram till laget de just blivit valda till. Med axlarna nedvikta mot bröstet och händerna jättelångt ner i mjukisfickorna som för att säga jag vet att jag är skitdålig, skulle faktiskt helst slippa och det är mamma som har köpt brallorna på OBS jag hatar dem.

AAAAAAAAAA

Snälla utsätt inte någon för det. Framför allt inte Frida i idol. Jag låg sömnlös efter att ha sett henne rulla runt med ryggarna som en mur runt sig. Det borde vara dödsstraff på sånt.

(Den som vill frossa och kallsvettas kan klicka här och spola fram till 31.46)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blä

Marie Larsson sa...

Usch. Frida var en av min favoriter.

Frida Gro sa...

Ja, vad hände med henne? Var hon nånsin med och sjöng i grupperna?

Maria sa...

Åh, jag känner verkligen detsamma. Det var ångest rakt igenom.
Hon hittade ju tillslut en grupp med bra tjejer och de fick beröm på scen, det filmades en gruppkram kring rullstolen, då kändes det lite lättare genast.